Odvlaživači zraka

Odvlaživači zraka


3 godina jamstvo

Sušači (odvlaživači) zraka

Svi modeli su idealni za upotrebu u kućanstvima i uredima. Ugrađeni zakretni kotači i kompaktna izvedba čine ih izuzetno svestranim, tj. za upotrebu u negrijanim garažama, vinskim podrumima, arhivama, spremištima, radnim prostorijama ili na tavanima. Idealni za dužu upotrebu bez nadgledanja u vikendicama, jahtama, dućanima itd., uslijed ugrađenog dvostrukog sustava za odvodnju kondenzata. Kondenzat se može sakupljati u ugrađenom spremniku ili konstantno odvoditi putem crijeva.

Ukoliko kondenzat sakupljate u spremniku, uređaj će se automatski isključiti čim se spremnik napuni. Odvlaživači su namijenjeni svakodnevnoj upotrebi u kućanstvu. Karakterizira ih učinkovitost od 8 – 24 l / dan. Smanjuju vlažnost zraka, sprečavajući vlagu u kući i stvaranje gljivica na zidu.  Održavanje optimalne vlažnosti osigurava čvrstoću nosivih konstrukcija u takvim objektima kao što su bazeni, klizališta i hidrotehničke građevine.

 

Cooper & Hunter nudi velik izbor vrhunskih odvlaživača zraka različitih modela WDR9, WDP6, WD, WD5, koji će se pobrinuti za optimalnu vlažnost zraka u vašem domu, pogotovo za vrijeme sparnih ljetnih dana. Upotreba odvlaživača zraka sprječava zamagljivanje staklenih konstrukcija (prozori, vrata, stakleni stropovi) u upravnim i stambenim zgradama. Odvlaživači zraka poboljšavaju kvalitetu završnih radova prilikom obnove stanova zbog sušenja podnih obloga, zidova i stropa bez temperaturnih deformacija.

Sušači Cooper & Hunter koriste se za uklanjanje posljedica poplava, kao i za isušivanje novih zgrada. Odvlaživači zraka produžuju vrijeme skladištenja higroskopnih materijala: lijekova, deterdženata, građevinskih materijala i ostalih sličnih proizvoda. Odvlaživači pomažu u održavanju niske razine vlage u hrani i drvu, proizvodnji gume i plastike, preradi krzna. Uklanjanjem suvišne vlage iz prostorije, Cooper & Hunter odvlaživači zraka osiguravaju dugotrajno skladištenje proizvoda od papira i boja (knjige, fotografije itd.).

Odaberite vrstu