Ovlaštena montaža i servis

Montaža i Servis

Više o ponudi i cjenama naših usluga montaže i servisa pogledajte

 

Ovlaštena montaža i servis – MAKINJA d.o.o.

Ovlaštenu montažu klima uređaja kupljenih na web shopu www.klimeonline.com vršimo na području cijele Hrvatske. Montažu obavlja naš partner – ovlaštena tvrtka na vašem području pa tako imate osiguranu kvalitetu usluge i podršku u jamstvenom i van jamstvenom roku. Montažu može obaviti i vaš montažer koji vam treba jamčiti za obavljeni posao i pružiti adekvatnu podršku u jamstvenom roku.

Podatke montažera Vam dajemo neposredno po plaćanju klima uređaja ili za Vas ugovaramo montažu. Montažu možete platiti preko web shopa www.klimeonline.com a možete platiti i montažeru kad montira, u tom slučaju račun za montažu vam izdaje tvrtka koja je klima uređaj i montirala. Po potrebi vršimo besplatan izvid situacije na objektu u svrhu davanja ponude odnosno nuđenja odgovarajućeg klima uređaja i dogovora detalja montaže.

Montaža klima uređaja

Važno da montažu klima uređaja obavi firma, ovlašteni zastupnik jer je jedino u tom slučaju osigurano tvorničko jamstvo na uređaj i montažu. U Splitsko-dalmatinskoj županiji montažu obavljaju licencirani profesionalci-montažeri tvrtke MAKINJA d.o.o. a na ostalim područjima Hrvatske montažu obavljaju licencirani profesionalci-montažeri naših partnerskih tvrtki. 

U drugim regijama hrvatske imamo partnerske tvrtke i obrte sa kojima smo sklopili ugovor o poslovnoj suradnji za ovlaštenu montažu klima uređaja koje vam isporučimo. Kontakt podatke ovlaštenog montažera vam dajemo neposredno nakon plaćanja klima uređaja.  Također na vaš zahtjev mi možemo ugovoriti montažu i pripremiti sve potrebno nakon čega vas ovlašteni montažer kontaktira za dogovor termina i samu montažu. Ako montažu odradi naš montažer ili tvrtka koju smo vam mi preporučili u slučaju reklamacije ili kvara potrebno je kontaktirati montažera ili dirktno našu tvrtku MAKINJA d.o.o.. Serviser će izići na objekt i besplatno popraviti klima uređaja. Popravak u jamstvenom roku za vas je besplatan.

Odabir Vašeg montažera

Važno: Ukoliko sami pronađete montažera, isti je dužan u jamstvenom roku na vaš zahtjev besplatno izići na objekt, utvrditi kvar i po potrebi zamijeniti rezervni dio koji ćemo mu mi osigurati. U slučaju da vam se vaš montažer ne odazove ili ne zna popraviti klima uređaj možete izgubiti jamstvo. U tom slučaju možete se javiti nama pa ćemo vam poslati našeg servisera kojeg trebate platiti.

Da bi vrijedilo jamstvo potrebno je da klima uređaj montira ovlašteni montažer i da ovjeri jamstveni list. Ukoliko montažu obavi osoba koja nije ovlaštena, ista preuzima i odgovornost za eventualne kvarove i neispravnost na uređaju i montaži te u tom slučaju Prodavatelj nije odgovoran za nastalu štetu.

Ovdje pogledajte cijene naših usluga.