Tehnologije

Inovativna rješenja

  • Ekološko rashladno sredstvo
  • I – Akcijska tehnologija
  • Inteligentno odmrzavanje
  • I FEEL funkcija
  • CH 7-SKY tehnologija

Cooper & Hunter – tehnologije

Ekološko rashladno sredstvo

ErP direktiva obvezuje proizvođače električnih uređaja da označavaju proizvode povezane s proizvodnjom energije. Kao rezultat toga, korisnici će dobiti informacije o potrošnji energije, performansama i ostalim relevantnim parametrima, što će im omogućiti informirani odabir uređaja. Trenutno su dostupni energetski razredi od A +++ do G.

Uređaji Cooper & Hunter udovoljavaju svim zahtjevima EU, ekološki su prihvatljivi i štede energiju.

I – Akcijska tehnologija

C & H uređajima upravlja ugrađeni mikroprocesor koji radi pomoću tehnologije I-Action.

Rotor kompresora, nakon postizanja potrebne temperature, ne isključuje se, ali radi s minimalnom potrošnjom energije (40 V / sat). Ova radnja omogućuje vam uštedu do 50% električne energije i produžuje životni vijek uređaja do 10 godina.

Inteligentno odmrzavanje

Program će se aktivirati samo kada je to potrebno i samo za vrijeme potrebno za odmrzavanje isparivača. To rezultira manjim gubitkom energije.

I FEEL funkcija

Inteligentna kontrola temperature zahvaljujući senzoru ugrađenom u daljinski upravljač. Senzor očitava temperaturu okoline i precizno odabire parametre klima uređaja kako bi osigurao udobnost upotrebe.

Uređaj odabire način rada koji je najprikladniji za naznačenu temperaturu.

CH 7-SKY tehnologija

Jedinstvena CH 7-SKY tehnologija znači 7 razina pročišćavanja zraka: Kombinacija 3 filtra između 7 vrsta filtara: antibakterijski, srebro ionski filtar, katehinski filtar, hitin filtar, formaldehidni filtar, fotokatalitički filtar i vitamin C filtar kako bi istovremeno udovoljili zahtjevima mnogih korisnika .

Takva funkcija je odsutna u bilo kojoj drugoj jedinici, a zahvaljujući njoj zrak će se očistiti od prašine i štetnih čestica, kao i riješiti se neugodnih mirisa i bakterija u zraku.

Antibakterijski filtar

Srebrni ionski filter

Katehinski filtar

Hitin filter

Vitamin C filtar

Filtar za formaldehid

Fotokatalitički filtar